Tanfolyamok

Tervezés tanfolyam (1+ óra) – értéke: 19.900 Ft

Guru tanfolyam (4+ óra) – értéke: 39.900 Ft

Divi sablon tanfolyam (2,5+ óra) – értéke: 39.900 Ft

WooCommerce kurzus (2+ óra) – értéke: 39.900 Ft

Funkciók és bónuszok

Örökös hozzáférés

Későbbi frissítések ingyenesen

Weboldal tervező munkafüzet – értéke: 4.900 Ft

32+ ingyenes eszköz a tervezéshez – értéke: 4.900 Ft

WordPress bővítménytár – értéke: 9.900 Ft

Fizetős bővítmények INGYEN – értéke: 50.000+ Ft / év

Divi Master Layout Pack – értéke: 29.900 Ft

WooCommerce Layout Pack – értéke: 29.900 Ft

Jövőbeli tanfolyamok INGYEN – értéke: felbecsülhetetlen

}

9,5+ óra tudásanyag

269.100 Ft 49.900 Ft

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan fizethetek?

A vásárlás online fizetéssel történik, és csak a bankkártyádra lesz szükséged hozzá.

1. lépés: Adatok megadása számlázáshoz

Elsőként a számlázáshoz és a tanulói fiókod elkészítéséhez szükséges személyes adatokat kérjük el tőled. Ez ezen a felületen történik, ahol most vagy éppen.

2. lépés: OTP SimplePay online bankkártyás fizetés

Ezután 2. lépésként a gombra kattintva átlépsz az OTP SimplePay online fizetési rendszer felületére. Itt kell megadnod a bankkártyádon szereplő adatokat. Ezek: az e-mail címed (előre be lesz írva, amit a regisztrációnál megadtál), a bankkártyád száma, lejárati dátuma és a hátoldalán szereplő rövid számkód (CVC).

A kártyaadatok megadása után el kell fogadnod az Általános Szerződési Feltételeket, és rá kell kattintani arra a gombra, hogy “Fizetek”. Ezután pár másodpercig tölteni fog a rendszer. Fontos, hogy kivárd, amíg végez, mert a tényleges fizetés ekkor megy végbe.

A bankkártyádon szereplő adatokat nem a mi honlapunkon adod meg, mi nem látjuk és nem is kezeljük őket. Az online fizetést biztosító szolgáltató titkosítási protokollja garantálja, hogy az adataid biztonságban lesznek, és ők igazolják a mi rendszerünknek, hogy az átutalást teljesítetted.

3. lépés: E-mailek ellenőrzése

Ezután a regisztrációkor megadott e-mail fiókodba kell belépni, mert azonnal érkezik az elektronikus számla a vásárlásról és a csatlakozást megerősítő e-mailek.

Milyen bankkártyával tudok online fizetni?

Az OTP SimplePay online fizetési rendszerében használhatod

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat,
  • Visa vagy Electron bankkártyádat,
  • American Express bankkártyádat.
Mi garantálja, hogy biztonságos az OTP SimplePay online fizetési rendszere?

Az OTP SimplePay egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával vagy egy általad előre feltöltött egyenleggel fizetni online. Leginkább a PayPalhoz tudnám hasonlítani a működését, ami egy nagyon népszerű külföldi online fizetési rendszer, és itthon is sokan ismerik már.

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést
előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez
szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a
kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

Kell külön regisztráció az online fizetéshez?

Az online bankkártyás fizetéshez oldalunkon az OTP SimplePay szolgáltató rendszerét használjuk.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található rövid számkódot (CVC), valamint egy működő e-mail címet.

Az OTP SimplePay-nél lehetőséged van regisztrálni, de nem kötelező.

A Simple egy széleskörű, integrált fizetési és vásárlási rendszer, amely a kártyaadatok ismételt megadása nélkül lehetővé tesz:

  • webes fizetést a SimplePay fizetési modult használó valamennyi webshopban*
  • Simple alkalmazáson belül található szolgáltatásokban való fizetést*
  • érintéses mobilfizetést a Simple alkalmazással**.

*A Simple fiókodban bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyát elmentheted, és fizethetsz vele ezeken a felületeken.
**Érintéses mobilfizetésre OTP Bank által kibocsátott MasterCard vagy Maestro bankkártyával, NFC funkcióval rendelkező Android rendszerű készülékkel használható.

Van valamilyen plusz költsége az online fizetésnek?

Nincs.

Az online bankkártyás fizetés számodra teljesen ingyenes. A vásárlókat semmilyen extra költség nem terheli, a bankkártyádról csak és kizárólag az az összeg kerül levonásra, amit a megrendelésed leadásakor láttál.

Az OTP SimplePay online fizetési rendszere felajánlja, hogy regisztráljon a rendszerébe. De ezt nem kötelező ezt igénybe venned, de ha szeretnéd, akkor ez is teljesen ingyenes, regisztrációkor sincs alapköltség vagy havi díj.

Lehet átutalással is fizetni?

Sajnáljuk, de nem.

Igaz, hogy az átutalásos fizetés Magyarországon még megszokott dolog, online vállalkozóként viszont azt kell mondjam, hogy ideje felzárkóznunk az előrehaladottabb országokhoz.

A bankkártyás fizetés tökéletesen biztonságos. Nem kell bemenned hozzá a bankba, de még csak az e-bankodba sem kell belépned.

A fizetési folyamat biztonságosságát az OTP SimplePay online fizetési rendszer garantálja. Az OTP SimplePay rendszere nagyon szigorú technikai követelményeknek felel meg azért, hogy a pénzedet biztonságban kézbesítse.

Az adatok megadása és a fizetés után egyből megkapod e-mailben a számlát és azonnal elkezdheted a tananyagok fogyasztását is.

Ez az automatizáció egy csomó időt és energiát megtakarít neked és nekünk is. Ha terméket adsz el online, neked sem szabad másban gondolkodnod. ?

 

Milyen garanciát kapok a termékhez?

Nem kell álmatlanul forgolódnod éjszaka azon rágódva, hogy mi lesz, ha a megvásárolt kurzusunk mégsem nyeri el a tetszésed.

Ha a megrendelést követő 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a választott kurzus mégsem neked való, egyszerűen csak küldj nekünk egy e-mailt az info@wpkurzus.hu címre, és mi kérdés nélkül visszautaljuk Neked a teljes vételárat.

Bízunk benne, hogy olyan tematika mentén haladtunk és olyan tippeket, trükköket gyűjtöttünk össze, amivel 100%-ig meg leszel elégedve. ?

Kihez fordulhatok, ha a rendelés után mégsem kapnám meg a visszaigazoló e-maileket?

Ha a megrendelés során bármilyen technikai probléma lépne fel, esetleg nem érkeznek meg a visszaigazoló e-mailek, kérlek, írd meg nekünk a részleteket az info@wpkurzus.hu címre, és utána nézünk az elakadásnak. ?

Megszakítottam a fizetést és most nem tudok ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval regisztrálni. Mi a teendő?

Ha az OTP SimplePay oldalán félbeszakítod és később újrakezded a vásárlási folyamatot, a rendszer nem fogja hagyni, hogy az elsőre megadott felhasználónévvel és e-mail címmel csináld meg a regisztrációt, mert ezekkel az adatokkal már létrehozott neked a WPKurzus oldalán egy tanulói fiókot (csak nincs még aktív tananyag hozzárendelve).

1. lépés:

Hogy véglegesítsd a tanfolyam megvásárlását, elsőnek be kell jelentkezned az elkészített tanulói fiókodba a felhasználónévvel és jelszóval, amit korábban megadtál. Ezt itt tudod megtenni.

2. lépés:

Miután beléptél a tanulói fiókodba, vissza kell jönnöd erre az oldalra (a tanulói oldalon maradj belépve). Itt már nem kell újból megadnod az adataidat, csak átlépned az OTP SimplePay rendszerbe a “Csatlakozás” gombra kattintva, és befejezni a fizetésed. Ha ez sikerült, onnantól minden megrendelt tananyagot elérsz a WPKurzusos fiókodban.

Ha esetleg további problémád lenne, akkor nyugodtan írj nekünk az info@wpkurzus.hu címre.

Minden jog fenntartva! © 2015-2019
Minden jog fenntartva! © 2015-2019