N

5 részes Tervezés tanfolyam – Értéke 9.900 Ft

N

1+ óra tananyag

N
Örökös hozzáférés
N

Későbbi frissítések INGYEN

32 ingyenes eszköz a tervezéshez – Értéke: 4.900 Ft

Weboldaltervező munkafüzet – Értéke: 4.900 Ft

Most ennyiért csatlakozhatsz:

19.700 Ft  2.900 Ft

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan fizethetek?

A vásárlás online fizetéssel történik, és csak a bankkártyádra lesz szükséged hozzá.

1. lépés: Adatok megadása számlázáshoz

Elsőként a számlázáshoz és a tanulói fiókod elkészítéséhez szükséges személyes adatokat kérjük el tőled. Ez ezen a felületen történik, ahol most vagy éppen.

2. lépés: Barion online bankkártyás fizetés

Ezután 2. lépésként a “Csatlakozom a WPKurzushoz!” gombra kattintva átlépsz a Barion online fizetési rendszer felületére. Itt kell megadnod a bankkártyádon szereplő adatokat. Ezek: az e-mail címed (előre be lesz írva, amit a regisztrációnál megadtál), a bankkártyád száma, lejárati dátuma és a hátoldalán szereplő rövid számkód (CVC).

A kártyaadatok megadása után el kell fogadnod az Általános Szerződési Feltételeket, és rá kell kattintani arra a gombra, hogy “Fizetek”. Ezután pár másodpercig tölteni fog a rendszer. Fontos, hogy kivárd, amíg végez, mert a tényleges fizetés ekkor megy végbe.

A bankkártyádon szereplő adatokat nem a mi honlapunkon adod meg, mi nem látjuk és nem is kezeljük őket. Az online fizetést biztosító szolgáltató titkosítási protokollja garantálja, hogy az adataid biztonságban lesznek, és ők igazolják a mi rendszerünknek, hogy az átutalást teljesítetted.

Ha már átléptél a Barion felületére, akkor arra kérünk, NE lépj vissza erről az oldalról, és NE is zárd be, mert a félbehagyott fizetési folyamat későbbi újrakezdése problémákhoz vezet. Ha mégis bezártad volna az oldalt, de szeretnéd a regisztráció során megadott adataiddal véglegesíteni a megrendelést, nézd meg súgónkat ebben a kérdésben.

3. lépés: Barion tárca létrehozása (csak ha szeretnéd)

A fizetés után a Barion felajánlja, hogy létrehozhatsz náluk egy “online pénztárcát”. Ha tetszik a rendszer, és gyakran fizetsz online, ez jó dolog lehet, mert nem kell újra és újra minden vásárlásnál előkeresned a bankkártyádat. A Barion tárca létrehozása a vásárláshoz nem szükséges, a lépés kihagyható, ez abszolút a te döntésed.

A tárca regisztrációjára vonatkozó döntés után a “Tovább” gombra kell kattintani, ami visszahoz a WPKurzus weboldalára.

4. lépés: E-mailek ellenőrzése

Ezután a regisztrációkor megadott e-mail fiókodba kell belépni, mert azonnal érkezik az elektronikus számla a vásárlásról és a csatlakozást megerősítő e-mailek.

Milyen bankkártyával tudok online fizetni?
A Barion online fizetési rendszerében használhatod

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat,
  • Visa vagy Electron bankkártyádat,
  • Amex bankkártyádat.
Mi garantálja, hogy biztonságos a Barion online fizetési rendszere?
A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával vagy egy általad előre feltöltött egyenleggel fizetni online. Leginkább a PayPalhoz tudnám hasonlítani a működését, ami egy nagyon népszerű külföldi online fizetési rendszer, és itthon is sokan ismerik már.

Az online fizetési szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. Tökéletesen megbízható és biztonságos a rendszerük.

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. Ez azt jelenti, hogy ezer meg egy technikai előírásnak felel meg, és 100%-ig biztonságos a rendszer.

Barionos online fizetéskor az eladók nem kapják meg a bankkártyaadataid, ami garantálja, hogy vissza se tudnak élni vele.

Kell külön regisztráció az online fizetéshez?
Az online bankkártyás fizetéshez oldalunkon a Barion szolgáltató rendszerét használjuk.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található rövid számkódot (CVC), valamint egy működő e-mail címet.

A Barionnál lehetőséged van online pénztárca (Barion tárca) létrehozására, de ezt nem kötelező megcsinálni. Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataidat egyetlen Barion-elfogadóhelyen sem.

Ha van Barion tárcád, a fizetéshez elég lesz megadnod csak az e-mail címed és a jelszavad. Ugyanúgy működik, mint a PayPal (magyar változatban). Az online pénztárcát én például nagyon hasznosnak tartom, mert unom állandóan előkeresni a bankkártyám és beírni azt a sok számot.

Van valamilyen plusz költsége az online fizetésnek?
Nincs.

Az online bankkártyás fizetés számodra teljesen ingyenes. A vásárlókat semmilyen extra költség nem terheli, a bankkártyádról csak és kizárólag az az összeg kerül levonásra, amit a megrendelésed leadásakor láttál.

A Barion online fizetési rendszere felajánlja, hogy egy rövid regisztrációval online pénztárcát (Barion tárca) hozhatsz létre. Nem kötelező ezt igénybe venned, de ha szeretnéd, akkor ez is teljesen ingyenes, regisztrációkor sincs alapköltség vagy havi díj.

Lehet átutalással is fizetni?
Sajnáljuk, de nem.

Igaz, hogy az átutalásos fizetés Magyarországon még megszokott dolog, online vállalkozóként viszont azt kell mondjam, hogy ideje felzárkóznunk az előrehaladottabb országokhoz.

A bankkártyás fizetés tökéletesen biztonságos. Nem kell bemenned hozzá a bankba, de még csak az e-bankodba sem kell belépned.

A fizetési folyamat biztonságosságát a Barion online fizetési rendszer garantálja. A Barion rendszere nagyon szigorú technikai követelményeknek felel meg azért, hogy a pénzedet biztonságban kézbesítse.

Az adatok megadása és a fizetés után egyből megkapod e-mailben a számlát és azonnal elkezdheted a tananyagok fogyasztását is.

Ez az automatizáció egy csomó időt és energiát megtakarít neked és nekünk is. Ha terméket adsz el online, neked sem szabad másban gondolkodnod. ?

Mit lehet tenni akkor, ha semmiképpen sem tudsz lemondani az átutalásról?

Ha nem tudod megoldani a bankkártya használatát, akkor meg tudod kerülni az online bankkártyás fizetést azzal, hogy létrehozol egy Barion-fiókot.

A Barion-fiók, vagyis a “Barion tárca” egy online pénztárcaként működik. Ebbe az online pénztárcádba normál banki átutalással is elküldheted a kért összeget, a megrendelés során pedig a Barion tárcáddal egyenlítheted ki a kurzusok árát.

Milyen garanciát kapok a termékhez?
Nem kell álmatlanul forgolódnod éjszaka azon rágódva, hogy mi lesz, ha a megvásárolt kurzusunk mégsem nyeri el a tetszésed.

Ha a megrendelést követő 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a választott kurzus mégsem neked való, egyszerűen csak küldj nekünk egy e-mailt az info@wpkurzus.hu címre, és mi kérdés nélkül visszautaljuk Neked a teljes vételárat.

Bízunk benne, hogy olyan tematika mentén haladtunk és olyan tippeket, trükköket gyűjtöttünk össze, amivel 100%-ig meg leszel elégedve. ?

Kihez fordulhatok, ha a rendelés után mégsem kapnám meg a visszaigazoló e-maileket?
Ha a megrendelés során bármilyen technikai probléma lépne fel, esetleg nem érkeznek meg a visszaigazoló e-mailek, kérlek, írd meg nekünk a részleteket az info@wpkurzus.hu címre, és utána nézünk az elakadásnak. ?
Megszakítottam a fizetést és most nem tudok ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval regisztrálni. Mi a teendő?
Ha a Barion oldalán félbeszakítod és később újrakezded a vásárlási folyamatot, a rendszer nem fogja hagyni, hogy az elsőre megadott felhasználónévvel és e-mail címmel csináld meg a regisztrációt, mert ezekkel az adatokkal már létrehozott neked a WPKurzus oldalán egy tanulói fiókot (csak nincs még aktív tananyag hozzárendelve).

1. lépés:

Hogy véglegesítsd a tanfolyam megvásárlását, elsőnek be kell jelentkezned az elkészített tanulói fiókodba a felhasználónévvel és jelszóval, amit korábban megadtál. Ezt itt tudod megtenni.

2. lépés:

Miután beléptél a tanulói fiókodba, vissza kell jönnöd erre az oldalra (a tanulói oldalon maradj belépve). Itt már nem kell újból megadnod az adataidat, csak átlépned a Barion rendszerbe a “Csatlakozás” gombra kattintva, és befejezni a fizetésed. Ha ez sikerült, onnantól minden megrendelt tananyagot elérsz a WPKurzusos fiókodban.

Ha esetleg további problémád lenne, akkor nyugodtan írj nekünk az info@wpkurzus.hu címre.

Ha a Tervezés kurzus után nagyobb csomagra szeretnék váltani, mit kell tennem?
Tanfolyamainkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki a saját tanulási útjának megfelelő sorrendben és mennyiségben fogyaszthassa a kurzusokat.

Tervezés kurzusunk megvásárlása után a következő tanfolyamcsomagjainkat vásárolhatod meg:

  • WordPress Guru kurzus (+ bónusz Tervezés tanfolyam)
  • Avada / Divi sablon kurzusa (+ bónusz Tervezés tanfolyam)
  • Mindenegyben csomag (a WPKurzusnál elérhető mind a 8 tanfolyam!)

Fontos tudnod, hogy nálunk soha nem kell kétszer ugyanazért a dologért fizetned.

Ha Tervezés kurzusunkat már megvásároltad, a nagyobb csomagokat ennyivel kedvezőbb áron kapod meg.

A csomagváltáshoz és az új tanfolyamok megrendeléséhez kattints ide!

Minden jog fenntartva! © 2015-2019
Minden jog fenntartva! © 2015-2019